Fjorden Rundt rute beskrivelse.

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Jockturen 03-05 juni 2016

1.dag
Start Jegerup til Stursbøl- ad Øster Lindetvej, Tvedvej og Lauenborgvej til Stennerup. Her ad Terpvej til Hellet, Helletvej til Grønnebæk Mark, videre ad Langetvedvej til Langetved , Herfra ad Skravevej til Københoved kommer her ad Københovedvej til Foldingbro. Her køres ved købmanden ad Foldingbrovej til Holsted, hvor der drejes mod motorvejen til Esbjergvejen (191) der videreføres i hovedvej A1 til vi når Grimstrup. Her passerer vi kirken ad Egedalvej til Roust, hvor vi kører på Roustvej mod Varde. Kører gennem Varde ad Søndergade-Storegade-til højre ved politistationen til rundkørslen, efter Føtex til højre ad Lerpøtvej som fortsætter i Langhedevej til der vises mod Outrup ad Bækhusevej-Vestre Landevej mod Nørre Nebel ad Nymindegabvej (181) for til sidst at ende ved Nymindegablejren

2. dag
Ringkøbing fjord rundt.

3. dag
Hjemturen.
Vesterhavsvejen til højre ved Lønne kirke mod Houstrup, igen til højre ad Blåbjergvej op over Blåbjerg videre ad Blåbjergvej til denne ender. Nu til højre mod Henne Strand til vi når Porsmosevej på venstre hånd, ud ad den går det forbi Filsø mod Kærgård, hvorfra vi kører mod Vrøgum ad Filsøvej. I Vrøgum køres mod Kærup hvor vi drejer til venstre og staks til højre mod Nymindegabvej, for her at køre mod Varde.
Herfra kender vi resten af turen, den samme som vi tog herud.
Evt. kan vi i Foldingbro køre direkte ad Dovervej til Rødding-Stennerup-Stursbøl-Jegerup